Aagje sport pedicure

Voor gezonde en verzorgde voeten

De praktijk

De praktijk is gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs en heeft parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk bevindt zich op de begane grond in hetzelfde pand als Voetzorg Lansingerland, de podotherapeut. 


De diensten

  • pedicure basisbehandeling: inspectie van de voeten, het desinfecteren van de voeten, nagels knippen en frezen, nagelomgeving schoonmaken, overtollig eelt verwijderen, verzorgende crème aanbrengen (duur maximaal 45 minuten) €38                                                                                                                                 
  • deelbehandeling, bijvoorbeeld een likdoorn verwijderen  €28        
  • voetmassage, voor ontspanning en verbetert de bloedsomloop (duur ongeveer 20 minuten) €28
  • pedicure basisbehandeling plus voetmassage €60
  • ontspannende en extra verzorgende voetbehandeling (let op, voor een pedicure behandeling, dient u een aparte afspraak te maken) duur ongeveer 60 minuten €60
  • GRATIS persoonlijk advies

 

 Over Aagje pedicure

 

Even voorstellen: 

Ik ben Elise den Hertog. Ik ben een gediplomeerde, ervaren en zelfstandige pedicure. De praktijk richt zich op mensen van alle leeftijden. Ook de voeten van hardlopers en andere (intensieve) sporters kunnen op mijn aandacht rekenen. Bij mij krijgt u persoonlijke aandacht en een ontspannen behandeling. De behandeltijd voor een basis behandeling is 45 minuten. Graag heet ik u van harte welkom in mijn praktijk. 

 

De praktijk

 

Met de fotoalbum-widget en een uitgebreide tekst kun je hier de praktijk in woord en beeld beschrijven. Zo krijgen bezoekers direct een goede indruk.

Configureer deze downloadwidget